My Test 3

Discussion in 'Test Area' started by smoke farmer, Jan 25, 2010.

  1. Trying to do a QView with multible pics but can't seem to get more than one on a post at a time.Any suggestions ? Thanks
     
  2. fire it up

    fire it up Smoking Guru OTBS Member

    Whatever happened with this
    "i840.photobucket.com/albums/zz322/LCry_2010/IMG_1618.jpg[/IMG]"
    wasn't right.
    Make sure you are using the IMG Code for each link and putting a space in between them.
    Also sometimes photobucket can be sketchy so make sure you have the IMG Code link highlighted then copy it. Sometimes it won't copy properly so you have to keep an eye on it.
     
  3. dirt guy

    dirt guy Smoking Fanatic

    It looks to me like you might not be pasting in the page correctly. After you have posted an image,hit the return/ enter key on the keyboard. Then, copy and paste your next image. The IMG text with the [square brackets] shouldn't be visible in your posting.
     
  4. got14u

    got14u Master of the Pit OTBS Member SMF Premier Member

    It should be fixed now You just lost one of the italics on the beginningfixed
     
  5. meat hunter

    meat hunter Master of the Pit SMF Premier Member

    What he said. I just started having some issues yesterday where I could not click on the code, I had to physically copy it.
     
  6. got14u

    got14u Master of the Pit OTBS Member SMF Premier Member

    Look below hopefully this shows ya
     
  7. Thanks I think I have it now
     
  8. got14u

    got14u Master of the Pit OTBS Member SMF Premier Member

    Look at my first post I fixed the first photo also. I didn't see it..Nice smoker and food by the way
     

Share This Page