Tapatalk

Discussion in 'Forum Related Issues' started by bigbob73, Dec 26, 2011.

  1. I've always been able to connect via tapatalk, but haven't been able to in the last week.  Has something changed or is it just me?
     
  2. mdboatbum

    mdboatbum Master of the Pit OTBS Member

    I had trouble a few weeks ago, but it's been fine lately. Try deleting/reinstalling the app.
     
  3. the past 2 weeks that is how I have been posting new threads mainly because the pics are in my phone. I havent had any issues lately either.

    John
     
  4. bakerboy7

    bakerboy7 Smoke Blower

    Which OS are you running? On my Android device, I've found that clearing the cache resolves any issues when I cannot connect to the forum.
     
  5. bmudd14474

    bmudd14474 Smoking Guru Staff Member Administrator Group Lead OTBS Member SMF Premier Member

    I had the problem and it was a issue on my phone. I had to go into the applications menu and clear the cache then force stop it. Then rebooted the phone and it worked fine.
     
  6. dewetha

    dewetha Smoking Fanatic

    clearing the cache worked for me, thanks I was having a problem as well.

    settings-->applications--> manage applications-->

    find tapatalk and select clear cache
     
  7. flyboys

    flyboys Smoking Fanatic

    I had the same issues. I deleted the app and re-downloaded it. No problems since.
     
  8. sdiver40

    sdiver40 Fire Starter

    Worked for me as well. HTC Thunderbolt
     
  9. scarbelly

    scarbelly Smoking Guru OTBS Member

    I just installed it yesterday and it has worked great so far
     

Share This Page