Reply Box Problem---Kinda funny, but still a problem

Discussion in 'Forum Related Issues' started by bearcarver, Mar 9, 2011.

  1. bearcarver

    bearcarver Smoking Guru OTBS Member

    I'm wondering if anyone else ran into this yet.

    So far it happened once yesterday, and now again about 15 minutes ago.

    I scroll down to the reply box to make a comment, and there is an ad "In The Reply Box".

    Hmmm, now what?  I try putting my cursor there & clicking---It won't allow that.

    OOOOO----Kay----How 'bout clicking "Clear", under the Reply Box???

    Hey that works--The ad went away, but is replaced by another ad.

    Click Clear again ---New ad----Again---New ad.

    The thing is really good at this too, because as fast as I can click "Clear" another ad jumps in the box!

    Now What????

    I try refreshing the page---------Bingo--I get an empty Reply Box, and I got to make my comment---And this one too.

    So if anyone else gets this problem, just refresh the page & it will go away------So Far.

    Thanks,

    Bear
     
  2. rdknb

    rdknb Master of the Pit OTBS Member SMF Premier Member

    Hmmm that has never happened to me, but you never say never lol
     
  3. bassman

    bassman Master of the Pit OTBS Member SMF Premier Member

    I just replied to a post, but didn't see any pop ups or ads.  Some folks just have all the luck.[​IMG]
     
  4. tulsajeff

    tulsajeff Master of the Pit Staff Member Administrator OTBS Member

    I haven't see this either Bear but like they say.. some folks have all the luck. Thanks for letting me know.. consider it reported.
     
  5. smokinal

    smokinal Smoking Guru Staff Member Moderator OTBS Member SMF Premier Member

    You have all the luck, Bear!
     
  6. arnie

    arnie Smoking Fanatic

    It ain't just Bear. I had it happen to me yesterday also
     
  7. venture

    venture Smoking Guru OTBS Member

    I have had problems with the reply box, but nothing like that..so far.  In fact today I even got a cursor in the reply box which is not always the case.
     
  8. Never happened here. Yet
     
  9. bmudd14474

    bmudd14474 Guest

    Bear try clearing your cache and see if that works. Let me know if it doesn't and ill let Huddler know.
     
  10. ak1

    ak1 Master of the Pit OTBS Member

    Same thing happened to me earlier today. But it seems to be working well now??
     
  11. bearcarver

    bearcarver Smoking Guru OTBS Member

    Cache was just cleared.

    I'll post if it happens again.

    This one is an iMac27, with Safari.

    Bear
     
  12. bmudd14474

    bmudd14474 Guest

    Thanks Bear. They also pushed another fix this afternoon. Lets hope it is the final one and all is well.
     
  13. scarbelly

    scarbelly Smoking Guru OTBS Member

    I had the same issues yesterday off and on - kind of weird that it was intermittent
     
  14. bearcarver

    bearcarver Smoking Guru OTBS Member

    In case anyone wants to know---This happened to me twice today.

    One of the times was actually when I clicked "quote" at the bottom of someone's post, so I could reply to them.

    LOL---An add was in the reply box, instead of their gray tinted comment.

    Weird!

    I think it's just that the guys who put their ads on sites are better sneaks than the programmers who try to control them.

    Pretty much like the guys who plant viruses seem to be better at what they do than the guys who make virus scans & blockers.

    Bear
     

Share This Page