need a computer guru ( posting links) from inside the forum

Discussion in 'Bugs, Glitches and Miscellaneous Forum Problems' started by gearjammer, Jun 8, 2016.

  1. gearjammer

    gearjammer Master of the Pit

    Hi everyone, I am having a problem with posting links from inside the forum.

    I often know where the answer to a question is, but can't post a link to it.

    I wind up having to tell someone " to go to the search and look up so and so".

    I am using Google chrome have also tried another laptop and tried firefox.

    You can go into the test area and see what I've done, maybe even see

    what I'm doing wrong.

    I sure would appreciate any help anyone can give me.

    Thanks.

                  Ed 
     
  2. tropics

    tropics Smoking Guru SMF Premier Member ★ Lifetime Premier ★

    http://www.smokingmeatforums.com/t/247580/need-a-computer-guru-posting-links-from-inside-the-forum

    This is your thread I use chrome.

    Go to the very top of the page,left  click next to what you want to post,then right click 

    Copy and paste

    Richie
     
    Last edited: Jun 8, 2016
  3. tropics

    tropics Smoking Guru SMF Premier Member ★ Lifetime Premier ★

  4. gearjammer

    gearjammer Master of the Pit

    Thanks Richie, I will try it again and let you know how it works.

           Ed
     
  5. tropics

    tropics Smoking Guru SMF Premier Member ★ Lifetime Premier ★

    Ed if you need pics I will be on and off today,working on installing some new windows

    Richie
     
  6. gearjammer

    gearjammer Master of the Pit

    Thanks Richie, I'll holler if I still can't get it.

    Just don't know what I'm doing wrong.

            Ed
     
  7. Click on the link symbol in the highlighted purple box when replying and a popup will give you options on linking.


    Copy/paste the URL into the box labeled URL. Click done, at the bottom of the popup, and you'll have the link in your reply.

    Hope this helps.
     

Share This Page