Help et-73

Discussion in 'Meat Thermometers' started by slingah, Mar 21, 2010.

  1. slingah

    slingah Newbie

    MA
    First smoke today and I just got a Maverick and the receiver will not register to the transmitter...has this happened to anyone here and if so any remedies?
    Thanks in advance
     
  2. graybeard

    graybeard Smoking Fanatic OTBS Member

    I don't have one butt I may can help. 1st read the directions closely. Sometimes it make a difference in which part you put the batteries in first. 2nd, make sure your batteries are fresh.

    beard
     
  3. smokey bones

    smokey bones Fire Starter

    you probably have to turn the main one of and back on with the reciever on , or press a buttion on the back of transmitter ... something along those lines[​IMG]
     
  4. slingah

    slingah Newbie

    MA
    have done all the above.....thinking it is defective
     
  5. Receiver has to be turned on 1st and then the transmitter or there won't be any conection....

    Rick
     
  6. If that's the case and you are close enough with the units....could be bad as you say !!!

    Rick
     
  7. ddave

    ddave Master of the Pit OTBS Member SMF Premier Member

    What he said. [​IMG]

    Not intuitive but that's the way they work.

    Dave
     
  8. slingah

    slingah Newbie

    MA
    did as instructions read
    even took out batteries and started over (multiple times)
    I'll try again tomorrow
    smoked a chicken...it came out excellent
     
  9. guvna

    guvna Smoking Fanatic

    sounds defective to me... i'm glad you smoked the chicken anyway...
     
  10. slingah

    slingah Newbie

    MA
    kudos to this company....sent it back and had a new one in less than a week....I'll be smoking some sort of pork this weekend!!!
     

Share This Page