Forum Not Posting When Using Firefox

Discussion in 'Forum Related Issues' started by tjohnson, Oct 3, 2011.

  1. tjohnson

    tjohnson Smoking Guru Staff Member Moderator Insider OTBS Member SMF Premier Member

    I use Firefox, and lately it's a pain to post
    Pics don't show up when I load them

    Is this being fixed?

    This statement comes up above the text window:
    "The rich text editor is not compatible with your browser. You may see some HTML source displayed. Any BBCode you enter will be converted to HTML when you save"



    Todd
     
    Last edited: Oct 3, 2011
  2. larrym

    larrym Meat Mopper

    I use FireFox as my only browser, I have never seen this error when posting.  I also run ZA Internet Security and Malwarebytes anti spam program. 
     
  3. tjohnson

    tjohnson Smoking Guru Staff Member Moderator Insider OTBS Member SMF Premier Member

    It's not necessarily an error, but a statement just above the text editor box


    Todd
     
  4. retread

    retread Meat Mopper

    I agree with Todd. I use Firefox and I got the same message when I tried to change font size. (Did when I typed this response, too.) I haven't tried to load any pictures recently
     
  5. tjohnson

    tjohnson Smoking Guru Staff Member Moderator Insider OTBS Member SMF Premier Member

    Today, the editor seems to work as it did before, without the statement:

    "The rich text editor is not compatible with your browser. You may see some HTML source displayed. Any BBCode you enter will be converted to HTML when you save"

    Is it fixed, or just catching up to the latest version of Firefox?

    Todd
     
  6. I use Firefox 4.0. Have not ever seen it. Could be newer versions of Firefox. They seemed to have changed a bunch of things. Like you can't install Google toolbar anymore. Who knows what else they screwed up. That's why I haven't upgraded.
     
  7. tjohnson

    tjohnson Smoking Guru Staff Member Moderator Insider OTBS Member SMF Premier Member

    Now, Firefox and the forum seem to be working good.

    Maybe SMF needed to catch up after Firefox upgraded to a new version???

    TJ
     

Share This Page