form notification links load, and then main page auto loads

Discussion in 'Bugs, Glitches and Miscellaneous Forum Problems' started by scottlindner, Apr 26, 2009.

  1. When I get a notification email and select the URL to the latest post, it loads and then autoloads the main page. Then I need to go find the post on my own rather than the direct link working. Does anyone else observe this behavior?

    Scott
     
  2. bmudd14474

    bmudd14474 Smoking Guru Staff Member Administrator Group Lead OTBS Member SMF Premier Member

  3. I don't believe the notification email is the problem. I can reproduce it in other ways. If I go to User CP it'll display the control panel and then auto load the main page. The only way I can get to the Use CP is to very very quickly click on one of the links. It'll load the main page, then load the User CP.

    I just tested it and it happens with both IE and Firefox.

    Can you try going to your User CP and see if you can get to it? That's probably the easiest test. Try this URL and you'll see what I mean. http://www.smokingmeatforums.com/forums/usercp.php

    Scott
     
  4. bmudd14474

    bmudd14474 Smoking Guru Staff Member Administrator Group Lead OTBS Member SMF Premier Member

    When I click on usercp it loads the usercp for me. Not sure where the problem is.
     
  5. Could it be account related? It happens for me on four different computers using both IE and Firefox.
     
  6. I just tested it without being logged in. It does it even when I am not logged in and even while at work so it isn't related to something I'm doing on my machines at home.

    If I take the direct URL to this thread and paste it into any browser it will display this thread, and a second later load the main page. http://www.smokingmeatforums.com/for...ad.php?t=50389
     
  7. bmudd14474

    bmudd14474 Smoking Guru Staff Member Administrator Group Lead OTBS Member SMF Premier Member

Share This Page