Adding Photos???

Discussion in 'Forum Related Issues' started by squirrel, Jun 7, 2010.

  1. squirrel

    squirrel Master of the Pit OTBS Member

    Hi all, I am trying to add the photos to a post, and yes I've done it before, but what is happening is when I click on the add photo link it does the nornal little roll around thing and then instead of showing the box to link to my photo's it just goes back to what I just typed.
     
  2. squirrel

    squirrel Master of the Pit OTBS Member

    Okay, so I just tried it again and I got the IE message that it had to shut down, therefore I lost everything I typed in. Darn it. Something is definitely going on.
     
  3. pineywoods

    pineywoods Smoking Guru Staff Member Administrator Group Lead SMF Premier Member

    [​IMG]

    Not sure what is up it worked fine for me
     
  4. squirrel

    squirrel Master of the Pit OTBS Member

    The error message said it shut down because of malicious adware.
     
  5. meateater

    meateater Smoking Guru SMF Premier Member

    Working great for me Squirrel. [​IMG]  Sorry, just had to post that.

    [​IMG]
     
  6. rdknb

    rdknb Master of the Pit OTBS Member SMF Premier Member

    [​IMG]

    Worked for me too, I am using firefox, as outr IT guys said no more IE
     
  7. squirrel

    squirrel Master of the Pit OTBS Member

    Well, I just tried it again in the dessert thread and I'll be darned if I didn't get all my typing done, tried to load a picture and got the same message, IE shut down due to malicious add-ware. I'm done. Poo.
     
  8. richoso1

    richoso1 Smoking Guru OTBS Member SMF Premier Member

    I'll try to duplicate the problem by inserting an image...

    [​IMG]

    Sorry I couldn't duplicate the the problem.
     
    Last edited: Jun 8, 2010
  9. johndoe

    johndoe Newbie

    I'm not a mod, but I'll give it a try too.

    [​IMG]

    Sorry, it works for me without a problem.
     
  10. abigail4476

    abigail4476 Jeff's Woman SMF Premier Member

    Just to see if I'm understanding:

    So when you click on [​IMG]  "Insert Image", you're seeing this box:  

    [​IMG]

    But when you click on Choose File, it doesn't bring up the folder with your pictures?  

    [​IMG]
     
  11. squirrel

    squirrel Master of the Pit OTBS Member

    When I click on the icon at the top for "Insert Image" it will give me the "Please wait" but will not show the "add or upload image box". That doesn't happen every time, I was able to upload my cheesecake in the desserts earlier, but it booted me twice! I finally kept on and it worked. I just clicked on the "Insert image box in this post and it did nothing. Very odd that it happens sometimes and not others. It's gotta be something with my computer, kicking me off because it thinks there's some sorta virus. Maybe I should contact them and see what they say.
     
  12. richoso1

    richoso1 Smoking Guru OTBS Member SMF Premier Member

    Although you may have automatic updating, have you tried to manually update your definition files on your anti-virus software? I do this just to be sure that I have the latest file update. But do look into contacting the product service center.
     
     

Share This Page